NY GENERALAGENT I SVERIGE

Nu kan vi med glädje presentera att Sveriges nya generalagent för Radical Sportscars öppnar på Ljungbyheds Motorbana i Skåne.

I slutet av November stod det klart att Radical Automotive Sweden AB blir generalagent för Radical Sportscars i Sverige. Under vintern och våren ska verksamheten etableras på den växande anläggningen vid Ljungbyheds Motorbana i Skåne.

- Det kändes som ett självklart val att hitta ett samarbete med Ljungbyheds Motorbana och företagen som är verksamma här. Det öppnar upp för bra möjligheter att få ett redan starkt varumärke som Radical att växa i Sverige, säger Filip Svensson från Radical Sweden. 

5.jpg

“Det känns fantastiskt roligt…

att vi har nått ett avtal med Radical Sportscars och vi ser fram emot att få jobba med världens mest framgångsrika sportvagnstillverkare”

/ Filip Svensson, Radical Sweden

Förutom försäljning av hela modellprogrammet från Radical kommer vi kunna erbjuda våra kunder reservdelar, service/underhåll, kundgarage, utbildning, provkörning m.m. Vår filosofi är att underlätta ägandet av en riktig sportvagn med prestanda i världsklass och att vi ska finnas för våra kunder genom hela processen.  

“I am delighted to have Filip and his team on board as our new partners in Sweden. 2019 is going to be a busy year for us and I am sure that Radical Sweden and the Radical Cup Scandinavia will go from strength to strength. I wish our new partners all the best and I am looking forward to attending the first race of the Championship at Ring Knutstorp in the New Year

- Dominic Lee, Regional Sales Manager, Radical Sportscars UK

Radical Cup Scandinavia 2019

För att få den bästa upplevelsen i din Radical har vi skapat en racingserie dit alla modeller och förare är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller proffs!

- Vår egen racingserie är det perfekta steget för alla entusiaster och racingintresserade som vill få ut det mesta av sin Radical och det pågår just nu ett febrilt arbete med att spika detaljerna för 2019. Vi vill skapa en serie där våra kunder kan avnjuta sina bilar på de bästa banorna i Skandinavien och få support med reservdelar och kunskap direkt från generalagenten, säger Filip.


Kontaktuppgifter till Radical Sweden

Försäljning och reservdelar:
sales@radicalsweden.nu

Generella förfrågningar:
info@radicalsweden.nu

c/o Radical Sweden
Thulinvägen 23
264 51 Ljungbyhed
Tel 0730-40 92 01