Trackday på Ring Knutstorp - 9:e Juli 2019

Vi är glada att kunna presentera ett extra körtillfälle på Ring Knutstorp i sommar med teknisk support för våra kunder.

Trackdayn arrangeras tillsammans med JapTuning AB och är en öppen dag för alla biltyper. Boka in datumet i er kalender, eller ännu hellre - anmäl dig direkt för att säkra din plats. Pris: endast 1750:- inkl moms för körning hela dagen.

För mer info och anmälan: https://www.radicalsweden.nu/anmalan-japtuning-trackday-2019

GT Däckservice AB - Prata däck, hjulinställningar och väghållning med riktiga proffs!
Teamet från GT Däckservice i Kävlinge kommer finnas på plats under dagen för att prata däck, hjulinställningar och väghållning. Kolla in deras monter på plats och besök gärna deras sidor på sociala medier och www.gtdackservice.se.