Reservdelar

Handbags_headerImage.png

Behöver du reservdelar, däck eller annan utrustning till din Radical? Kontakta då oss så hjälper vi dig med rätt originaldelar till just din modell.

Som en del av vår kvalitetssäkring ber vi dig alltid att uppge Modell, Chassinummer och Motornummer på din bil. Att skicka bilder hjälper oss också att säkerställa att du får rätt delar.

Kontakt för reservdelar: sales@radicalsweden.nu


Servicearbete

sr3.png

Lämna din Radical till oss på Ljungbyheds Motorbana! Vi utför alla typer av servicearbete och underhåll som är viktiga för din bil, allt ifrån bromsbyte till motorrenoveringar och setup. Våra vältränade tekniker har direkt kontakt med fabriken i England och vet vad som krävs för att din Radical ska prestera på topp.

Vi hjälper dig med en serviceplan som är anpassad till hur du använder din bil och utbildar dig i vilka saker som är viktiga att tänka på.

Kontakta oss så hjälper vi dig! sales@radicalsweden.nu


Kundgarage / Förvaring

blob

Vi erbjuder alla Radical ägare möjligheten att förvara sin bil i våra lokaler på Ljungbyheds Motorbana, på så sätt har du alltid nära till både körning, service och utbildning - bättre kan det inte bli!

OBS! Begränsat antal platser, kontakta oss för tillgänglighet.


Utbildning

support.jpg

Utveckla dig själv som förare med hjälp av vår erfarenhet. Våra tävlingsmeriterade instruktörer har alltid som målsättning att du ska bli bättre, mer konsekvent och givetvis snabbare! Genom teori, teknisk analys och feedback från körningen ser vi till att du får det mesta utav din Radical-upplevelse.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika utbildningspaket och skräddarsyr en lösning som passar dina behov: sales@radicalsweden.nu


Demonstration / Provkörning

sr1.png

Är du intresserad av att köpa en Radical? Vi berättar om vilka valmöjligheter som finns och kan även bistå med demonstrationer och erbjuda provkörning på Ljungbyheds Motorbana*.

Kontakta Filip Svensson, 0730-409201, sales@radicalsweden.nu för mer information.

*Gäller för tillgängliga bilar i vårt lager.