Träffa oss hos GT Däckservice 22/3

Välkomna att besöka GT Däckservice i Kävlinge på fredag eftermiddag den 22/3. Under deras lansering av Michelins nya teknikmodul “Track Connect” finns vi på plats för att prata bankörning, racing och förarutveckling. Självklart kommer vi ha med vår helt nya SR1 demobil som du kan klämma och känna på.

Ta tillfället i akt att träffa likasinnade över en kopp kaffe och lyssna på intressanta diskussioner kring banracing.

Skicka din intresseanmälan till marck@gtdackservice.se - vi ses där!

Adress: Tostarpsvägen 20, 244 32 Kävlinge

51773380_2415598735118059_5846189499108818944_n.jpg

Trackday på Ring Knutstorp - 9:e Juli 2019

Vi är glada att kunna presentera ett extra körtillfälle på Ring Knutstorp i sommar med teknisk support för våra kunder.

Trackdayn arrangeras tillsammans med JapTuning AB och är en öppen dag för alla biltyper. Boka in datumet i er kalender, eller ännu hellre - anmäl dig direkt för att säkra din plats. Pris: endast 1750:- inkl moms för körning hela dagen.

För mer info och anmälan: https://www.radicalsweden.nu/anmalan-japtuning-trackday-2019

GT Däckservice AB - Prata däck, hjulinställningar och väghållning med riktiga proffs!
Teamet från GT Däckservice i Kävlinge kommer finnas på plats under dagen för att prata däck, hjulinställningar och väghållning. Kolla in deras monter på plats och besök gärna deras sidor på sociala medier och www.gtdackservice.se.

Drivers Club Festival 9-10 Augusti

Radical Cup Scandinavia - Round 3+4 blir en av huvudattraktionerna när Skånes nya publika motorfestival går av stapeln på Ljungbyheds Motorbana i Augusti.

Radical - Time Attack - Bilutställning - Burnout’s - After Race Party - Jetpack - Formel 1

MOM Events önskar varmt välkomna till 2019 års upplaga av DRIVERS CLUB FESTIVAL
Under två dagar kommer de coolaste, snabbaste och fränaste bilarna att vara på plats på Ljungbyheds Motorbana. Det är dags att slå nya rekord i alla klasser. Alla är välkomna!

När du anmäler dig till Radical Cup Scandinavia Round 3+4 via Radical Sweden behöver du inte fundera över något annat - det är bara att ladda upp inför en av säsongens höjdpunkter. Tillsammans bjuder vi upp till två minnesvärda racedagar inför en fullsatt publik!

SR1 Demo - Snart på Ljungbyheds Motorbana!

Ta möjligheten att sätta dig bakom ratten i en helt ny Radical SR1! Lagom till säsongen drar igång i slutet av Mars månad finns vår nya demobil på plats i Ljungbyhed.

Intresserad av en provkörning, “Arrive n Drive” eller att boka ett event? Kontakta oss - sales@radicalsweden.nu eller 0730-40 92 01.

radical-rollers-211-2.jpg

Radical SR1

Nypris från 540.000 SEK exkl moms.
Med reservation för valutakursförändring.

NY GENERALAGENT I SVERIGE

Nu kan vi med glädje presentera att Sveriges nya generalagent för Radical Sportscars öppnar på Ljungbyheds Motorbana i Skåne.

I slutet av November stod det klart att Radical Automotive Sweden AB blir generalagent för Radical Sportscars i Sverige. Under vintern och våren ska verksamheten etableras på den växande anläggningen vid Ljungbyheds Motorbana i Skåne.

- Det kändes som ett självklart val att hitta ett samarbete med Ljungbyheds Motorbana och företagen som är verksamma här. Det öppnar upp för bra möjligheter att få ett redan starkt varumärke som Radical att växa i Sverige, säger Filip Svensson från Radical Sweden. 

5.jpg

“Det känns fantastiskt roligt…

att vi har nått ett avtal med Radical Sportscars och vi ser fram emot att få jobba med världens mest framgångsrika sportvagnstillverkare”

/ Filip Svensson, Radical Sweden

Förutom försäljning av hela modellprogrammet från Radical kommer vi kunna erbjuda våra kunder reservdelar, service/underhåll, kundgarage, utbildning, provkörning m.m. Vår filosofi är att underlätta ägandet av en riktig sportvagn med prestanda i världsklass och att vi ska finnas för våra kunder genom hela processen.  

“I am delighted to have Filip and his team on board as our new partners in Sweden. 2019 is going to be a busy year for us and I am sure that Radical Sweden and the Radical Cup Scandinavia will go from strength to strength. I wish our new partners all the best and I am looking forward to attending the first race of the Championship at Ring Knutstorp in the New Year

- Dominic Lee, Regional Sales Manager, Radical Sportscars UK

Radical Cup Scandinavia 2019

För att få den bästa upplevelsen i din Radical har vi skapat en racingserie dit alla modeller och förare är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller proffs!

- Vår egen racingserie är det perfekta steget för alla entusiaster och racingintresserade som vill få ut det mesta av sin Radical och det pågår just nu ett febrilt arbete med att spika detaljerna för 2019. Vi vill skapa en serie där våra kunder kan avnjuta sina bilar på de bästa banorna i Skandinavien och få support med reservdelar och kunskap direkt från generalagenten, säger Filip.


Kontaktuppgifter till Radical Sweden

Försäljning och reservdelar:
sales@radicalsweden.nu

Generella förfrågningar:
info@radicalsweden.nu

c/o Radical Sweden
Thulinvägen 23
264 51 Ljungbyhed
Tel 0730-40 92 01