N2O_7797a.jpg

PASSIONATE, DEDICATED, MAVERICK, EXPERIENCED, PIONEERS, FRIENDS

Radical Sportscars

För att kalla sig “Radical” måste man kunna erbjuda något som är både innovativt och unikt, två kärnvärde som har funnits i ryggraden sedan starten 1997. Ända från början har filosofin hos Radical Sportscars varit att skapa en ny gren inom motorsportvärlden med målsättningen “Nothing Compares”.

Med över 2,200 sålda bilar runt om i världen är vi nu en av de absolut största tillverkarna av sportvagnar till bankörning och racing. Att kunna sälja så många bilar kräver att paketet erbjuder spänning, dramatik, enorm körglädje och ett utmärkt värde för pengarna.

RADICAL SWEDEN - LJUNGBYHEDS MOTORBANA

Från vår anläggning på Ljungbyheds Motorbana i Skåne kan vi erbjuda våra kunder allt ifrån service/verkstadsarbete och förvaring till utbildning, coaching och tävlingsserie. Med en av Sveriges säkraste motorbanor precis utanför våra portar är möjligheterna stora och tillsammans med övriga verksamheter runt banan kan vi lösa det mesta utifrån era önskemål.

Radical Sweden drivs av Filip Svensson med en bakgrund som ingenjör, tävlingsförare och instruktör.

- Det kändes som ett självklart val att hitta ett samarbete med Ljungbyheds Motorbana och företagen som är verksamma här. Det öppnar upp för bra möjligheter att få ett redan starkt varumärke som Radical att växa i Sverige.

Kunderna kommer alltid ligga i fokus hos oss på Radical Sweden och det vi värderar högst är upplevelsen och servicenivån när man vänder sig till oss. Det finns en gedigen kompetens och erfarenhet av racing, evenemang och utveckling inom teamet som står bakom vår satsning på Radical och tillsammans vill vi maximera värdet av att vara ägare till en av världens absolut bästa sportvagnsprototyper.

Ni är alltid välkomna att besöka eller kontakta oss, så berättar vi mer om vår verksamhet.